Styling

 
 

“För mig har styling en tydlig parallell till att komponera musik eller laga en god middag. Det gäller att ha en grundton som binder samman alla komponenter till ett harmoniskt slutresultat och det är när det känns i magen som jag vet att det sitter. “
- Maria Axelsson, Stylist

 
 
Frame_00090009.jpg
 
 
 

Hur jag jobbar

Jag börjar alltid med att ringa in målgruppen och titta på bostadens förutsättningar både exteriört och interiört. Är det en villa, ett radhus eller lägenhet; är det skogstomt eller stadsmiljö? Beroende på objekt sätter jag ihop ett förslag som fångar rätt känsla.

När kunden ger sitt godkännande väljer jag möbler och detaljer. Sista steget är att placera ut allt i bostaden och få det att sitta samman; att harmonisera. Detaljerna är det som skapar känslan av ett hem!

 
Moodboard_webben_5.jpg
 

Viktiga delar i mitt arbete:

Vem bor här? För att jobba mot en tydlig målbild utgår vi från fiktiva personer vars livsstil matchar målgruppen för objektet.

Moodboard: Ett collage av bilder, material och färger beskriver en känsla av interiören som harmoniserar med livsstilen hos de som bor i bostaden, och som ändå tilltalar en bred publik.

Visualisering: Här sätter vi in möbler och detaljer som lyfter det visuella intrycket av bostaden och beskriver den känsla vi vill förmedla. Känslan av ett hem.

 
SL_137-S0006-Web.jpg
 
 
 
 

Kom igång

Berätta lite om ditt projekt. Ring oss och lyssna på äkta norrländsk dialekt eller maila oss och få ett snabbt ärligt svar.090-348 90 00

info@3dnord.se

 
 

Kom igång

Dina uppgifter

Jag är intresserad av
 
 

Om oss

Våra tjänster innefattar arkitektonisk 3D visualisering och interaktiva presentationer.
Vår vision är att leverera marknadens bästa tjänster i kombination med kvalitet och leveranstid. Vårt mål är att vara marknadens självklara val – som länk mellan
byggherrar, mäklare och slutkund.

 
 
group1.jpg