Samarbetaren

 

"Vi har med strategiska samarbetspartners banat vägen för mäklare att bjuda in och effektivt samarbeta med byggherrar på projektnivå. Det är nu möjligt för byggherren att enkelt färdigställa och ladda upp objekt direkt mot Vitec Express. Samtidigt som vi förser både mäklaren och byggherren med nya smarta sätt att hantera objekt, dokument och bilder.“
- Alexander Sundin, Systemutvecklare

 
 
 
Stämningsbild_samarbetaren_1.jpg
 
 

Med hjälp av en rad smarta stödfunktioner och samarbetslösningar främjar verktyget tidsbesparing och samspel mellan byggherre och mäklare.

 
Samarbetaren_produktbild.png
 

Enkel filhantering med Filhanteraren

Ladda upp flera filer till ett objekt, en fil till flera objekt, eller varför inte flera filer till flera objekt? I Filhanteraren är det enkelt och snabbt att tilldela rätt objekt rätt material, oavsett antal.

Import och smart redigering av objekt i Objekthanteraren

I Samarbetaren är det lätt att arbeta med objekt. Funktioner som stödjs är bland annat Excel-import samt redigering av objektegenskaper på en eller flera objekt samtidigt.

Strukturerade arbetsprocesser

Eliminera missförstånd och otydlighet med en väldefinierad checklista. Checklistan innehåller punkter som beskriver arbetsprocessen från start till slut, med alla möjligheter för mäklaren och byggherren att göra justeringar eller rentav egna checklistor.

Synk mot Vitec Express

Detta innebär att byggherren kan tilldela rätt material till rätt objekt i Express utan onödiga mellanprocesser och se eventuella uppdateringar från Express i realtid.

 
 
 
 

Kom igång

Berätta lite om ditt projekt. Ring oss och lyssna på äkta norrländsk dialekt eller maila oss och få ett snabbt ärligt svar.090-348 90 00

info@3dnord.se

 
 

Kom igång

Dina uppgifter

Jag är intresserad av