Hur vi jobbar

 

Vi har all kompetens in-house! Inte bara 3D-artister och stylist, utan även egna utvecklare för våra interaktiva produkter. Det är något våra kunder uppskattar.

Vi levererar projekt från start till mål med hög kvalitet – även inom snäva tidsramar!

 
 
 
 

1. Vad skall ni bygga?

Tillsammans går vi igenom ritningar för att få en förståelse för storleken av projektet och även vad vad du behöver för projektet.

 

2. Prisförslag

Vi återkommer med ett prisförslag där det även framgår vad eventuella utökningar av projektet kostar. Vi håller de priser som vi kommit överens om!

 

3. Konsultation

På uppstartsmötet går vi igenom vad som behövs göras för att genomföra projektet. Vår stylist tar fram en moodboard för att vi skall nå den målgrupp som önskas.

 
 

4. Visuell framtagning

Vi sätter igång och jobbar för att skapa överenskommet material. Vi håller genomgående en tät dialog för att tillsammans nå bästa tänk-bara resultat.

5. Feedback

Vi jobbar i Reviewstudio för att alla skall kunna se materialet under processens gång, där kan vi tillsammans förfina tankar och säkerställa en optimal leverans.

6. Leverans

Leverans sker enligt överenskommelse vid den tidpunkt som är satt, i de format som lovats.

 
 
Max.jpg
 
 

"3D Nord jobbar tillsammans med oss genom
hela processen"
- Ann-Katrin Brovall / Tunabyggen

 
 
 

Kom igång

Berätta lite om ditt projekt. Ring oss och lyssna på äkta norrländsk dialekt eller maila oss och få ett snabbt ärligt svar.

090-348 90 70 

Kontakta mig!

Dina uppgifter

Jag är intresserad av